Vahinkosaneeraukset purkutöistä pintamateriaalien asentamiseen

Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi

Korjaamme vesivahingot nopeasti ja tehokkaasti

Saneeraus Sanela Oy on vahinkosaneerauksiin erikoistunut korjausrakentamisen luotettava ammattilainen. Vahinkosaneerauksissa asiakkaitamme ovat niin taloyhtiöt kuin yksityiset kotitaloudetkin. Korjaamme vesivahinkojen, kosteusvahinkojen ja muiden yllättävien vahinkojen aiheuttamia vaurioita. Vahinkosaneeraukset pyrimme tekemään mahdollisimman kustannustehokkaasti ja nopeasti, jotta haitta asukkaille jää vähäiseksi.

 

Monipuolinen osaamisemme ja kokemus erilaisista remonteista takaa laajojenkin vahinkojen sujuvan korjauksen. Toteutamme vahinkosaneeraukset purkutöistä asuinvalmiiksi tilaksi. Meiltä asiakas saa yhdestä paikasta kaikki tarvittavat materiaalit ja eri alojen ammattilaiset.

 

Autamme arvioimaan, mitä kuuluu vakuutuksen piiriin ja mitä asiakkaan vastuulle. Toimitamme vakuutuskorvauksia varten tarvittavat selvitykset ja laskelmat. Ennen urakan aloittamista asiakas saa meiltä arvion korjauskustannuksista.

Ota yhteyttä

Kokonaisvaltaiset vahinkosaneeraukset

Purkutyöt

Vahinkosaneeraus aloitetaan usein  purkutöillä ja kuivatuksella. Purkutyöt suoritamme siten, että pöly ei leviä tarpeettomasti muihin tiloihin.

Rakentaminen

Rakennamme tarvittaessa seinät, lattiat ja muut rakenteet uudelleen. Yhteistyökumppanimme toteuttavat sähkö- ja LVI-työt ammattitaidolla.

Pintatyöt

Teemme tarvittavat tasoitustyöt ja vedeneristykset ennen pintamateriaalien asentamista. Asennamme lattiat ja teemme laatoitus- ja maalaustyöt.

Kuvia saneerauskohteista

Katso lisää kuvia somessa